HTMX Service – AGM & Kymco Scooters | Bergeijk

Over HTMX Service

ENJOY LIFE RIDE AGM!

HTMX Service is dé scooterspecialist van de regio Bergeijk en official dealer van verschillende topmerken! Bij HTMX Service kunt u terecht voor scooters, elektrische scooters, elektrische fietsen snorfietsen en brommers. Daarnaast staan wij garant voor een vakkundige en snelle service. Bij HTMX Service vindt u altijd het juiste vervoersmiddel wat bij u past. Kom kijken in onze showroom en maak een proefrit!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Service en Onderhoud

Heeft u onverwachts problemen met uw scooter of brommer? Dan biedt HTMX Service u de Quick Service aan! Quick Service houdt in dat de reparatie van uw scooter of brommer snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Hierdoor kunt u binnen no-time weer beschikken over uw scooter of brommer.

Het is belangrijk om een scooter of brommer regelmatig te voorzien van onderhoud. Door het consequent onderhouden wordt de levensduur van uw scooter of brommer verlengt. Goed onderhoud verlaagt de kans op (motorische) storingen en/of pech.

Verkoop & Onderhoud

Naast de verkoop van scooters, kunt u bij HTMX-Service ook terecht voor het onderhoud van uw brommer of Enduro motor. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat uw scooter startklaar staat voor de volgende rit. Bovendien biedt HTMX-Service ook de mogelijkheid om uw auto te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Onderdelen & Accessoires

Ook voor onderdelen, kleding en accessoires bent u bij HTMX-Service aan het juiste adres.

(Winter) banden Auto & scooters

Heeft u versleten banden of wilt u nieuwe lichtmetalen velgen? Ook hiervoor kunt u terecht bij HTMX Service. Zo hebben wij winterbanden, all-season banden en scooterbanden van merken zoals Michelin, Pirelli, Dunlop en andere topmerken! Bij aankoop van een band monteren wij deze gratis!

HTMX-service is dealer van Kymco E-bikes

Scroll naar boven
Scroll naar top