HTMX Service – AGM & Kymco Scooters | Bergeijk

Enduro

Enduro is een sport waarbij het aankomt op de lange adem. Geen korte ritten maar lange ritten van wel 250 km! Je rijdt met je motor met kenteken op de weg en door de velden en bossen in zowel binnen en het buitenland.

Dit zijn vaak georganiseerde ritten door de KNMV en in competitieverband maar ook vaak door verenigingen geregeld zoals de welbekende KTM-dag en de rit in Handel waar jaarlijks duizenden rijders en bezoekers op af komen.

Enduro Service

HTMX Service zorgt ervoor dat je met je enduro motor geen wedstrijd of enduro rit hoeft te missen. Service en onderhoud van je motor is hierbij van essentieel belang zodat je niet halverwege de rit stil komt te staan, maar dat je kunt blijven genieten van je rit. 

Voor revisie van je enduro en of crossmotor kan je ook terecht bij HTMX Service. 

Mocht je zelf willen sleutelen dan kan dat ook. Je kunt allerlei onderdelen en materialen bij HTMX–Service kopen en/of bestellen.

Het Enduro Braboteam

Het Braboteam uit het zuiden is alweer enkele jaren geleden opgericht door een aantal enduro rijders. Ze hadden zich voorgenomen om de jongens in het noorden eens te laten zien dat de jongens in het zuiden ook een beetje enduro kunnen rijden. Nou dat is gelukt! 

We zijn inmiddels flink gegroeid en hebben al verschillende jaren een Nederlandse kampioen geleverd. In het jaar 2007 zelfs twee in het Brabo team. 

Dit is ook mede te danken aan onze onderdelen leveranciers die dus gezorgd hebben voor de juiste kwaliteit onderdelen waardoor we het hele jaar door goed hebben kunnen scoren. 

Deze kwaliteitsonderdelen zijn allemaal verkrijgbaar bij HTMX-Service tegen een betaalbare prijs. 

Wil je meer weten over het Braboteam ga dan naar www.braboteam.nl of naar www.enduro.nl daar kun je onze verrichtingen en uitslagen volgen.

Scroll naar boven
Scroll naar top